Algemene voorwaarden van VDB Offertes

Op de dienstverlening van VDB Offertes gelden de volgende algemene voorwaarden zoals op deze pagina geformuleerd. We hebben geprobeerd de voorwaarden zo helder en duidelijk mogelijk te beschrijven. Heeft u na het lezen van onze voorwaarden nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


1. Eigenaar VDB Offertes
VDB Offertes is een product van Internet Perfect, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het KvK-nummer: 55366325.

2. Onze dienstverlening
VDB Offertes is partner van Offerti B.V., met als handelsnaam Offerti.nl, waar bedrijven en particulieren die werk willen uitbesteden gratis offertes kunnen vergelijken van aanbieders in de zakelijke dienstverlening. Op onze dienstenoverzicht pagina kunt u zien in welke zakelijke branches wij actief zijn.

2.1 Aanvragen van offertes
Iedere gebruiker die offertes wil vergelijken van zakelijke professionals kan gratis zijn of haar aanvraag indienen door een van onze contactformulieren in te vullen. Uw aanvraag wordt real-time doorgetuurd naar Offerti.nl. Nadat uw aanvraag is gecontroleerd door een medewerker van Offerti.nl zal uw aanvraag voorgelegd worden aan de zakelijke professionals.

2.2 Ontvangen van offertes
Doorgaans ontvangt de aanvrager binnen 24 uur de offertes van de aangesloten zakelijke professionals, dit kunnen we echter niet garanderen. Ook kunnen we niet garanderen of u daadwerkelijk offertes ontvangt. De aanvrager kan de ontvangen offertes vergelijken op prijs en kwaliteit om vervolgens een keuze te maken.

3. Aansprakelijkheid
VDB Offertes fungeert enkel en alleen als tussenpersoon en is in geen enkel opzicht aansprakelijk. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend via een van onze contactformulieren zal Offerti.nl de verdere afhandeling van uw aanvraag verzorgen. Vanaf dat moment zijn de algemene voorwaarden van Offerti.nl van toepassing.

4. Samenstelling van onze website(s)
Ondanks dat de website(s) met de grootst mogelijk zorg zijn gemaakt is het mogelijk dat sommige informatie onjuist of onvolledig is. Hiervoor kunt u ons niet aansprakelijk stellen. We waarderen het enorm als u contact met ons opneemt als er iets is op de website(s) wat onvolledig of onjuist is. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Op deze kunnen we onze dienstverlening blijven optimaliseren.

5. Copyright
Op de website(s) van VDB Offertes wordt gebruik gemaakt van afbeeldingen, content en andere elementen. Geen enkele gebruiker mag zonder schriftelijke toestemming onderdelen van onze website(s) gebruiker of verveelvoudigen. Van onze kant mag u hetzelfde verwachten. Heeft u het gevoel dat wij copyright schenden, laat het ons dan gerust weten door contact met ons op te nemen.

6. Privacy
VDB Offertes slaat geen gegevens op van de aanvrager. Wij respecteren uw privacy en gebruiken uw gegevens niet voor andere (marketing) doeleinden. Uw aanvraag sturen wij rechtstreeks door naar Offerti.nl. Vanaf dat moment is de privacyverklaring van Offerti.nl van toepassing. Wij adviseren u deze zorgvuldig door te nemen.