Letselschade advocaat nodig?

Plaats hier uw aanvraag

*Uw aanvraag is gratis en vrijblijvend


Plaats gratis uw aanvraag via ons contactformulier

Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van letselschade advocaten in uw regio

Vergelijk de offertes op prijs en kwaliteit en maak uw keuze

Bespaar tot 32% op uw kosten door offertes te vergelijken

Letselschade als zelfstandig ondernemer

Wanneer u als zelfstandig ondernemer letselschade oploopt kan dit grote financiële gevolgen hebben. Ook kunt u bij letselschade tegen allerlei problemen en vragen aanlopen waarbij u deskundig advies nodig hebt. Wie is aansprakelijk? Heb ik recht op schadevergoeding? Welke kosten kan ik vergoed krijgen? Hoe ziet mijn toekomst eruit? Dit zijn allemaal vragen die ongetwijfeld door uw hoofd spelen. We helpen u hier op weg.

Wie is aansprakelijk?

Als ondernemer kunt u bij letselschade tegen allerlei problemen aanlopen. Een werknemer heeft het voordeel dat hij bij een bedrijfsongeval zijn werkgever aansprakelijk kan stellen. Een ondernemer is meestal zelf aansprakelijk voor zijn letsel. Is de ondernemer van mening dat iemand anders schuld is aan zijn letselschade, dan moet hij hiervoor bewijs kunnen aanleveren. Dat is niet altijd even gemakkelijk!

Lees ook: Wat te doen bij een bedrijfsongeval?

Arbeidsongeschikt en nu?

Wanneer de letselschade die u als ondernemer hebt opgelopen zo ernstig is dat u arbeidsongeschikt bent geraakt, kunt u al snel in financiële problemen raken. U kunt niet meer werken en daardoor hebt u ook meteen geen inkomen meer. Zeker wanneer u geen arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt afgesloten, kan dit een groot probleem vormen. Ook niet alle zelfstandigen hebben voldoende financiële reserves op kunnen bouwen om dit plotselinge verlies aan inkomen op te vangen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Zelfs wanneer u een aansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten, kunt u alsnog met allerlei ingewikkelde kwesties te maken krijgen. Denk aan discussies met de verzekeraar over de hoogte van de vergoeding voor uw letselschade, problemen met het uitbetalen van een voorschot, het aanleveren van de juiste documenten etc. Op deze extra last zit natuurlijk niemand te wachten. In dit geval kan een specialistisch letselschadebureau uitkomst bieden.

Gratis letselschade advies ondernemers

Wanneer u als ondernemer letselschade oploopt, is het raadzaam om een expert op dit gebied te raadplegen. Een letselschade expert kan u helpen om snel duidelijkheid te scheppen in waar u wel en geen recht op hebt. Via VDB Offertes komt u direct in contact met een letselschadebureau in uw regio.