Het verhaal achter VDB Offertes

VDB Offertes is onderdeel van Internet Perfect en al enkele jaren actief op het gebied van vergelijkingswebsites in de zakelijke dienstverlening. In samenwerking met het gerenommeerde bedrijf Offerti ontwikkelen wij vergelijkingswebsites waardoor wij vraag en aanbod in de zakelijke markt aan elkaar koppelen.

Momenteel zijn er meer dan 30.000 zakelijke professionals aangesloten in diverse vakgebieden die u via VDB Offertes makkelijk kunt bereiken. Plaats uw aanvraag, vergelijk offertes en bespaar.

Een win-win succesformule

Bedrijven en particulieren zijn dagelijks op zoek zijn naar zakelijke professionals om bepaalde werkzaamheden uit te besteden. Deze aanvragen krijgen wij binnen en leggen we voor aan onze zakelijke professionals binnen ons netwerk. Zo bieden we de lokale ondernemers de mogelijkheid om makkelijk in contact te komen met nieuwe potentiële klanten. Voor de aanvrager is onze service volledig gratis. De aanvrager kan gemakkelijk prijsopgaven vergelijken om zo kosten te besparen. Op deze manier creëren we een win-win situatie voor beide partijen.

Diversiteit van zakelijke professionals

VDB Offertes biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid om in diverse zakelijke beroepsgroepen offertes te vergelijken. Zo kunt u binnen 24 uur gratis offertes vergelijken voor onder andere boekhouders, mediators, loopbaancoaches, tekstschrijvers en website bouwers. Op onze dienstenoverzicht pagina, kunt u snel navigeren naar de gewenste zakelijke professionals en uw aanvraag plaatsen. Vergelijk de offertes op prijs en kwaliteit om vervolgens een weloverwogen keuze te maken.

Vriendelijke groet,
Team VDB Offertes